056 60 27 77056 60 27 77
Zeswegenstraat 84
8790 Waregem

Historiek van onze apotheek

Apotheek Bonte - ApotheekApotheek Bonte is al meer dan 50 jaar een vaste waarde in Waregem. Klanten zijn er welkom voor een groot aanbod medicijnen en andere medische producten en hulpmiddelen. Marleen, Trui en Melanie staan er steeds paraat met advies op maat van uw noden.

Een klein stukje geschiedenis

Onze apotheek in Waregem werd in 1963 opgericht door apotheker Pierre Bonte en zijn echtgenote. In 1967 bouwden ze een nieuwe woning waar de apotheek werd ondergebracht. Aangezien hun dochter Trui Bonte het diploma bandagiste behaalde, werd de bandagisterie in 1992 aangebouwd aan de apotheek.

In 2001 nam apotheker Marleen Bonte de fakkel over van haar vader. Om de service naar de klanten toe te verbeteren was er een verjonging van de apotheek nodig. Daarom hebben we de apotheek in 2001 volledig vernieuwd.

Ontdek ons huidig aanbod en onze service

Vandaag zijn we als apotheker fier op ons uitgebreid assortiment en onze dienstverlening. Wij doen namelijk altijd ons uiterste best om iedereen verder te helpen. Hebt u vragen of wenst u meer informatie over ons productenaanbod? Aarzel niet, kom langs of neem contact op met Apotheek Bonte in Waregem. We helpen u graag verder.